5 luglio 2014

Pamje nga fshati gizavesh

gizaveshi

pamje nga gizaveshipamje nga gizaveshipamje nga gizaveshipamje nga gizaveshifoto nga gizaveshifoto nga gizaveshi
foto nga gizaveshifoto nga gizaveshipamje nga parku kombetar shebenikpamje nga parku shebenikpamje nga fshati gizaveshpamje nga parku shebenik
gizaveshiGIZAVESHI
gizaveshi , un set su Flickr.
Tramite Flickr:
foto te realizuara nga komuniteti i gizaveshit te cilat na paraqesin pamje e peisazhe te larmishme natyrore nga fshati gizavesh e parkut kombetar shebenik

"Festa Dorez"

"Festa Dorez"


foto nga festa dorez
 Festa e Dorezit fillimisht ka nisur si nje ide per te organizuar komunitetin e ketij fshati per te kaluar nje dite pushimi se bashku nen nje organizimi vullnetar te nje aktiviteti artistik kulturore , kjo feste per here te pare ishte nje sfide mjaft e veshtire per faktin se shume banore te fshatit ishin skpetike duke u shprehur negativisht per nje arsye se fshati nuk ka nje date historike etj. Por kembgulja e bordit te shoqates ne vitin 2008 ishte aq e madhe sa qe me te gjitha mundesite arriti qe ta realizonte kete feste me date 15.06.2008 e cila ishte nje feste shume e bukur dhe kishte nje pjesemarrje te kenaqshme ...

17 febbraio 2013

Historia e trevave te librazhdit

foto nga  librazhdi
N

donëse historia e qytetit të Librazhdit është e re,

trevat e tij kanë një histori të lashtë. Duke u ndodhur midis dy trevave të mëdha të Shqipërisë, Gegërisë dhe Toskërisë, krahas tipareve të përbashkëta me treva të tjera të vendit, ato kanë ruajtur edhe dallime në aspektin gjuhësor, folklorik dhe etnografik...

gizaveshi

prova . Continua...

website gizaveshi

under construction. Continua...

.

gizaveshi

underconstruction. Continua...

NEWS FLASH

 
gizaveshi

Me te komentuara

about author

I'm from albania. Founder of gizaveshi.com>>>Read More »

© 2013. All Rights Reserved | GIZAVESHI | Design by Blogger Widgets | Created By: E.Pepa

Hyrje | terms of use | Shko lart